2013-04-26 Presentatie bij Duikcentrum Kennemerland

Duikcentrum Kennemerland had ons gevraagd of wij een presentatie wilden houden over Project Baseline. Dus we zijn aan de slag gegaan om iets leuks in elkaar te zetten. Vrijdag avond zijn we naar Velsen gereden naar het clubgebouw. De presentatie was voorzien van foto’s, filmpjes en een uitleg van de oorsprong van Project Baseline. GUE fundamenten Exploratie Educatie Conservatie toegelicht en vervolgens een beschrijving van Baseline NL. We hebben de start van Baseline Haarlemmeerse bos en samenwerkings verbanden laten zien. Uiteraard konden wij de zichtmetingen en SETL project niet buiten beschouwing laten en hebben de presentatie gesloten met de film van Ox Bel Ha, want die mocht zeker niet ontbreken. Na afloop nog leuke gesprekken gehad met de clubleden.
De opkomst was dan wel klein, maar daarom hebben we wel een mooie bescheiden try-out kunnen uitvoeren.
Wellicht volgen er meer.
Met dank aan Ronald van Duikcentrum Kennemerland die ons uitstekend voorzien hebben van materiaal en drankjes. Dank aan John die samen met mij de presentatie heeft gemaakt en uitgevoerd en ons support team Gery, Erna en Remko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.