2018-12-09 Metingen – Bart en Robin

Vislood: Geen

Forel-Ule waterkleur
Omstandigheden  = Zonnig
Tijdstip meting       = 12:30
Schaal strip              = 12

Zie alle foto’s van deze duik.

Bart en Robin 
Zij gaan de metingen uitvoeren vandaag en eens kijken hoe de Bosplas erbij ligt.
Het is behoorlijk koud en dat is ook niet niks, want de oppervlakte temperatuur van het water is in 5 weken tijd van 10 naar 6 graden gegaan en dus is het hoogtijd voor de GNT wanten die niet meer gemaakt worden. Eeuwig zonde, maar waar.

Laag water.

SETL
Robin maakt foto’s van de vier SETL om te zien of ze nog zijn veranderd sinds 18-11-2018. Hieronder zie je SETL H136 en H106. Links is 18 november en rechts is 9 december. Mosselen en aangroeisel is nauwelijks veranderd. Dat geeft aan dat bij deze temperaturen het wat minder dynamisch wordt.

Veel baars
Robin en Bart maken melding van veel jonge baars in de caddy en in de “Sale” Deze twee kunstmatige rifjes zorgen naast de beschutting van het Paviljoen toch voor extra schuilmogelijkheden in de periodes, waarbij waterplanten afwezig zijn.

Robin en Bart hartelijk dank voor de geleverde data!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.